Bataie pentru biletele de tratament

Magazin Salajean 31 mai 2007 0

Pensionarii salajeni care vor bilete de tratament in statiunile balneo-climaterice in luna iulie vor trebui sa isi depuna cererile la Casa Judeteana de Pensii (CJP) Salaj in intervalul 1-15 iunie 2007. Ca si in anii precedenti, bataia pentru a prinde un loc in aceste statiuni este destul de indarjita, dat fiind ca numarul solicitarilor, 3.397, intrece cu mult numarul biletelor repartizate pentru judet in anul in curs – 2.926.

Potrivit unui comunicat de presa, in luna mai au fost repartizate 300 de bilete de tratament, dar din cauza ca pensionarii care doreau cateva zile de odihna in statiuni au fost mult mai multi, reprezentantii CJP Salaj au fost nevoiti sa ceara suplimentarea numarului de locuri de la Casa Nationala de Pensii. Ca urmare, statistica arata ca, pana in momentul de fata, 463 de bilete din cele 1.363 distribuite in acest an reprezinta suplimentari.

Pentru luna iunie exista deja 500 de salajeni care au solicitat bilete de tratament pentru statiunile Felix, Bizusa, Covasna, Sovata, 1 Mai si Baile Herculane.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »