Bataie intre ciobani

Magazin Salajean 28 martie 2008 0

Bataie intre ciobaniUn conflict spontan intre doi ciobani s-a sfarsit neplacut pentru unul dintre ei, care a ajuns la spital in urma primirii unor lovituri cu o coada de topor. Conform celor declarate de inspector Tincuta Dumuta, purtator de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Salaj, in noaptea de marti spre miercuri a fost solicitata interventia unei ambulante in comuna Zimbor, localitatea Sancraiu Almasului, pentru a transporta la spital un barbat, victima a unei agresiuni. In urma verificarilor efectuate de politistii de la postul comunal, s-a stabilit ca, pe fondul consumului de bauturi alcoolice, intre cei doi ciobani de la stana de oi amplasata pe pasunea satului a avut loc un conflict spontan, unul dintre barbati lovindu-l pe celalalt cu o coada de topor. Barbatul agresat a fost internat in spital, urmand ca dupa externarea si stabilirea, de catre medicul legist, a numarului de zile de ingrijire medicala, sa se faca si incadrarea juridica a faptei.

In alta ordine de idei, marti, in jurul orei 14.30, un cetatean din municipiul Zalau a sesizat Politia, prin apelul unic de urgenta 112, ca, in momentul in care s-a intors acasa, a gasit in locuinta sa un barbat necunoscut. La fata locului s-a deplasat un echipaj de la politia municipala, care l-a retinut pe G. Vasile, de 47 ani, din Zalau, recidivist, care intrase in locuinta cu chei potrivite si, daca nu ar fi fost surprins de proprietar, ar fi furat mai multe bijuterii.

In fine, tot marti, la ora 22.00, pe strada Tudor Vladimirescu din municipiu, la intersectia cu aleea de langa Agentia de Voiaj, B. Ferenk,

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »