Barbatul cautat in Somes nu a fost gasit

Magazin Salajean 11 ianuarie 2011 0

Barbatul cautat in Somes nu a fost gasit

Barbatul care s-a aruncat sambata dimineata in raul Somes pentru a scapa de politisti nu a fost gasit pana ieri dupa-amiaza. Potrivit inspectorului sef al ISU Salaj, Adrian Chichisan, trupul neinsufletit al barbatului ar putea fi prins sub un bloc de gheata, putand fi dus pana dincolo de granita ori sa ramana sub ape pana la venirea primaverii.

La doua zile de la incident, cautarile pompierilor au fost fara rezultat. Purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Porolissum al judetului Salaj, lt. Lucian Jacodi, a declarat ca cercetarile au fost reluate in cursul diminetii de ieri de catre pompierii din cadrul Garzii de Interventie Nr.2 Ileanda. Pompierii militari au intervenit, in dimineata zilei de ieri, pentru a cauta o persoana care s-a aruncat in raul Somes, pe raza localitatii Capalna. Ajunsi la locul unde omul a fost vazut ultima oara, cadrele unitatii au inceput cautarile pe mai multi kilometri in aval cu o barca pneumatica, insa fara rezultat, a declarat purtatorul de cuvant. Potrivit acestuia, pana la aceasta data nu se cunoaste identitatea barbatului.

Reamintim ca, in cursul zilei de sambata, barbatul s-a aruncat in apele raului Somes, pe raza localitatii Capilna, incercand sa scape de politistii care l-au legitimat in cadrul unor cercetari demarate in cazul unui furt de sarma de cupru din reteaua Romtelecom, la marginea localitatii Galgau. Pompierii au continuat cercetarile si duminica dimineata, insa din cauza conditiilor meteo nefavorabile, au fost intrerupte pana ieri dimineata.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »