Bani in plus pentru personalul medical zalauan

Magazin Salajean 13 septembrie 2007 0

Bani in plus pentru personalul medical zalauan

* aproape 60 de cadre medicale din cadrul Spitalului Judetean de Urgenta Zalau vor beneficia de sporuri la salariile de baza, suma necesara acordarii veniturilor suplimentare fiind de aproximativ 5.600 de lei pe luna

Managerul unitatii spitalicesti, Ioan Muresan, ne-a declarat ca de acest spor vor beneficia sapte medici, 22 de asistenti medicali, precum si 27 infirmieri, ingrijitori si brancardieri, in total 56 de persoane.

Personalul din cadrul Sectiei de Chirurgie si al Compartimentului Urologie va beneficia de un spor de 15 la suta din salariul de baza, fata de sporul de cinci la suta existent. Personalului auxiliar sanitar de la Unitatea de Primire a Urgentelor li se va acorda un spor de 25 la suta din salariul de baza, fata de sporul de 15 la suta existent. In schimb, sporul pentru personalul Sectiei de Hemodializa se micsoreaza de la 15 la suta, la 5 la suta din salariul de baza, a afirmat managerul Muresan. Important de mentionat este faptul ca aceste drepturi salariale vor fi acordate cadrelor medicale, incepand cu data de 1 octombrie 2007.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »