Bancile sunt deschise in Ajunul Craciunului si pe 31 ianuarie

Magazin Salajean 22 decembrie 2010 0

Bancile sunt deschise in Ajunul Craciunului si pe 31 ianuarieBancile vor lucra cu publicul pe 24 si respectiv 31 decembrie, dar multe au decis sa reduca cu cateva ore programul de functionare al agentiilor. Unitatile din marile centre comerciale vor avea insa un program diferit si vor fi deschise a doua zi de Craciun si pe 2 ianuarie.

Clientii BRD vor putea merge la banca in zilele de vineri 24, respectiv 31 ianuarie numai pana la ora 15, cu exceptia unitatilor deschise in marile centre comerciale, unde programul de lucru cu publicul va fi normal.

Sucursalele Raiffeisen vor functiona cu o zi inainte de Craciun si in ultima zi a anului doar pana la ora 14, dupa acest program functionand si serviciul de call-center al bancii. Agentiile din centrele comerciale vor fi deschise pana la ora 16.

Si Banca Transilvania a scurtat programul de lucru cu publicul pana la ora 14 in 24 si 31 decembrie. In cazul unitatilor din centrele comerciale programul va fi stabilit in functie de acordul pe care banca il are cu acestea, potrivit reprezentantilor BT.

In schimb, UniCredit Tiriac Bank va avea program de lucru normal in 24 decembrie si in ultima zi a anului, in timp ce agentiile CEC Bank vor functiona dupa programul obisnuit in Ajunul Craciunului. Banca nu a decis deocamdata care va fi programul de functionare al unitatilor in ultima zi a anului.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »