Balul Balurilor se organizeaza astazi in Vestul Salbatic

Magazin Salajean 10 decembrie 2010 0

Balul Balurilor se organizeaza astazi in Vestul SalbaticZece perechi de tineri boboci din liceele din Zalau se vor intrece astazi pentru titlul de Mis si Mister al Balului Balurilor. Evenimentul este organizat in scop caritabil de catre conducerea Consiliului Local al Tinerilor (CLT) Zalau si va avea loc astazi, incepand cu ora 18, la Casa de Cultura a Sindicatelor Zalau.

Concurentii sunt castigatorii Miss/Mister Boboc si Miss/Mister Popularitate ai balurilor organizate anul acesta la nivelul majoritatii liceelor din municipiu. Potrivit coordonatorului Balului Balurilor din partea CLT Zalau, Ramona Butcovan, tema din acest an este Wild Wild Vest. In fiecare an incercam sa aducem ceva nou in organizarea Balului Balurilor. Vestul Salbatic este tema din acest an, astfel incat concurentii vor trebui sa treaca prin concurs costumati ca atare. Vor avea loc probe amuzante si distractive, de dans, de cunostinte generale si altele. Bineinteles, am pregatit si unele surprize pe care le vom prezenta doar in timpul balului, a declarat Ramona Butcovan.

Evenimentul este unul caritabil, banii colectati din vanzarea biletelor si din donatiile publicului fiind alocati pentru tratamentul foarte costisitor al unui baiat in varsta de 12 ani, din municipiu, bolnav de Limfomul non-Hodgkin, o forma de cancer foarte grava.

Biletele pot fi achizitionate la pretul de 7 lei, de la consilierii CLT Zalau in liceele din oras sau cu o jumatate de ora inainte de inceperea spectacolului, chiar la intrarea Casei de Cultura a Sindicatelor Zalau.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »