Bal de caritate “O şansă la o viaţă normală”

Magazin Salajean 16 mai 2011 0

O fetiţă de doar zece ani, din Zalău, a fost depistată, în urmă cu o săptămână, cu două tumori pe creier, dintre care una este inoperabilă. Ca urmare, Cluburile Rotaract şi Rotary Zalău au decis ca Balul de caritate programat pentru 20 mai să fie organizat pentru două cauze: atât pentru ca Ana Roman, în vârstă de 34 de ani, din Mirşid, să aibă şansa să efectueze intervenţia chirurgicală care îi poate reda degetele la mâna dreaptă, cât şi pentru ca în cazul micuţei Iulia Andreea Cuzdriorean să poată fi efectuate investigaţiile medicale care permit stabilirea unui tratament corespunzător.

Evenimentul va avea loc la Restaurantul Porolissum, din Zalău, începând cu ora 18. Accesul se va face pe bază de invitaţii-bilet, confirmarea prezenţei reprezentând o donaţie de 70 de lei.

Fiecare om are dreptul la fericire şi sănătate. Acum avem în faţă două cazuri unde putem interveni şi schimba lucrurile în bine. Fiţi alături de noi prin prezenţa la bal sau cu o donaţie în bani pentru a da o şansă la o viaţă normală!

Informaţii suplimentare şi confirmarea prezenţei la eveniment (până miercuri cel târziu): 0745 41 60 17, persoană de contact Mihaela Moldovan.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »