Autostrada Transilvania, subiect al reuniunii prefectilor din Regiunea de Nord-Vest a tarii

Magazin Salajean 27 octombrie 2006 0

Autostrada Transilvania, subiect al reuniunii prefectilor din Regiunea de Nord-Vest a tariiLa reuniunea prefectilor din Regiunea de Nord-Vest a tarii, la care a participat si prefectul judetului Salaj, Andrei Todea, unul dintre subiectele abordate a vizat problematica construirii autostrazii Transilvania, la dezbateri fiind prezent si directorul general al firmei Bechtel – Romania, Michael John Mix. Discutiile care au avut loc in cadrul reuniunii de la Oradea, cu privire la subiectul amintit mai sus, s-au axat pe marginea aspectelor referitoare la etapele de derulare a proiectului, numarul de noi locuri de munca – la nivelul judetelor tranzitate de autostrada, stimularea dezvoltarii economice etc..

Pe de alta parte, in cadrul celei de a doua intalniri a prefectilor din Nord-Vestul tarii, la care au participat reprezentantii Guvenului din judetele Salaj, Cluj, Bistrita Nasaud, Maramures, Satu Mare si Bihor, s-a discutat despre o serie de propuneri referitoare la cresterea numarului de atributii a prefecturilor privind instrumentele structurale. In urma dezbaterii acestei probleme, s-a decis ca, in perioada urmatoare, sa se elaboreze un document care sa cuprinda propuneri in legatura cu extinderea atributiilor prefecturilor cu privire la instrumentele structrurale, informatii care vor fi inaintate Guvernului Romaniei.

In finalul intalnirii de la Oradea, s-a stabilit ca reuniunea din luna noiembrie a prefectilor din cele sase judete aflate in regiunea de N-V, sa aiba loc la Bistrita Nasaud.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »