Autorii jafului comis la cabinetul dr. Bogdan, inca in libertate

Magazin Salajean 4 februarie 2010 0

Autorii jafului comis la cabinetul dr. Bogdan, inca in libertateLa doua saptamani de la jaful comis la un cabinet medical de cardiologie din Zalau, politistii nu au reusit sa-i prinda pe autori. Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Salaj, Nadia Serban, politistii au intocmit un cerc de suspecti, iar, in prezent, se continua cercetarile pentru identificarea autorilor jafului. Incidentul s-a petrecut la un cabinet de cardiologie privat din cartierul Dumbrava, unde profeseaza medicul cardiolog Minodora Bogdan.

Doua persoane necunoscute, avand fetele acoperite, au reusit, sub amenintarea unui pistol, dar si prin violenta, sa fure gentile personalului medical aflat in cabinet, in care se gaseau 3.000 de lei si actele personale. In urma cercetarilor, politistii au gasit arma pe trotuar, chiar in fata cabinetului, constatand ca era, de fapt, un pistol de jucarie.

Cu doar doua zile mai devreme, in Zalau a avut loc un alt jaf, la barul 7 Seri, politistii reusind, in acest caz, capturarea in timp record a talharilor. Cinci persoane cu fetele acoperite au patruns in local, au legat-o pe barmanita si i-au batut cu bate de bassball pe cei doi clienti. Intamplarea face ca un elev la scoala de politie sa treaca prin fata barului, cand a auzit zgomote suspecte in local si a sunat la 112. Astfel, politistii au reusit sa-i prinda pe infractori in doar 15 minute de la sesizarea faptei, in zona centrala a orasului. Pentru fapta comisa, autorii talhariei risca o pedeapsa cu inchisoarea de la 7 la 20 de ani.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »