Autobuzele Transurbis, luate la bani marunti

Magazin Salajean 31 ianuarie 2008 0

Autobuzele Transurbis, luate la bani marunti

Primarul Radu Capilnasiu a informat ieri, intr-o conferinta de presa, ca inspectorii din cadrul administratiei municipale au efectuat controale pe mijloacele de transport in comun. Actiunea – desfasurata in 24 – 25 ianuarie, a urmarit modul in care se respecta traseele si graficul, dar si conditiile in care se circula cu masinile SC Transurbis SA prin Zalau. Printre neregulile depistate au fost uzura unor autobuze, fapt care impiedica incalzirea corespunzatoare a acestora. In plus, doua dintre masini s-au defectat chiar in timpul controlului, lucru care l-a determinat pe primarul Capilnasiu sa ceara conducerii operatorului de transport in comun sa aiba o masina de rezerva, care sa poata fi pusa in trafic in situatiile de criza.

Primarul a mai spus ca, in 2008, Transurbis va achizitiona zece autobuze noi, care vor imbunatati calitatea transportului in comun.

Pana in 14 februarie, conducerea Transurbis trebuie sa ne prezinte cerintele tehnice pentru aceste masini, ca noi sa putem intocmi caietul de sarcini si sa organizam licitatia de oferte in acest sens, a spus edilul.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »