Au inceput inscrierile pentru Festivalul Stiintei Zalau 2010

Magazin Salajean 19 mai 2010 0

Au inceput inscrierile pentru Festivalul Stiintei Zalau 2010Festivalul Stiintei Zalau, aflat la a treia editie, se va desfasura in data de 29 mai, pe platoul din fata Prefecturii, sub sloganul Stiinta pentru toti – o bucurie pentru fiecare. Organizat de Colegiul Tehnic Alesandru Papiu-Ilarian Zalau, in colaborare cu Inspectoratul Scolar al Judetului Salaj, Consiliul Judetean Salaj si Primaria Municipiului Zalau, festivalul se adreseaza tuturor unitatilor de invatamant din judet.

Inscrierile la acest festivalul se pot face on-line, pana cel tarziu in data de 22 mai. Profesorii coordonatori trebuie doar sa completeze fisa de inscriere ce se gaseste pe site-ul http://festivalulstiinteizalau.110mb.com/.

La fel ca la editiile din anii trecuti, manifestarea Festivalul Stiintei consta in prezentari de experimente spectaculoase, curiozitati si amuzamente stiintifice, expozitii de jucarii didactice, materiale didactice, postere, afise, benzi desenate cu tema Pamantul in mainile noastre, precum si experimente de laborator realizate de profesori si elevi.

O sectiune speciala la editia din acest an, este dedicata Anului Matematicii in Scoala Romaneasca, fiind amplasat in zona de concurs si un stand pentru Matematica. Se doreste astfel marcarea a 100 de ani de existenta a Societatii de Stiinte Matematice din Romania.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »