Au fost desemnati presedintii sectiilor de votare

Magazin Salajean 9 mai 2007 0

Au fost desemnati presedintii sectiilor de votare

Tragerea la sorti pentru desemnarea presedintilor celor 295 de sectii de votare stabilite la nivelul judetului Salaj pentru referendumul national din 19 mai privind demiterea presedintelui Romaniei, a avut loc la Tribunalul Salaj. In prealabil, au fost transmise catre Tribunal listele cu propunerile inaintate de prefectul judetului Andrei Todea. Acesta a decis ca, in cursul zilei de 11 mai, secretarii unitatilor administrativ-teritoriale salajene, precum si presedintii celor 295 sectii de votare, sa fie convocati pentru a participa la o sedinta de instruire. In cadrul acestei intalniri, instruirea va fi facuta de prefectul Andrei Todea, presedintele Biroului Electoral Judetean, Balasz Arpad, si directorul executiv al Directiei Judetene de Statistica, Elena Muresan. La aceasta intalnire, care va avea loc in sala de sedinte a Consiliului Judetean, vor fi prezenti si membrii Comisiei Tehnice Judetene.

Lista cuprinzand presedintii desemnati prin tragere la sorti pentru cele 295 de sectii de votare a fost publicata pe site-ul Institutiei Prefectului – www.prefecturasalaj.ro.

Potrivit unei informari facute de Institutia Prefectului, pana la aceasta data, la nivelul judetului Salaj, au fost respectate toate termenele privind organizarea referendumului national din data de 19 mai privind demiterea presedintelui Romaniei, norme prevazute in programul calendaristic stabilit prin Hotararea Guvernului 372/2007.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »