Atentie la pescuitul la copca!

Magazin Salajean 5 februarie 2010 0

Atentie la pescuitul la copca!Sistemul de Gospodarire a Apelor (SGA) Salaj a solicitat Asociatiei Judetene a Vanatorilor si Pescarilor Sportivi (AJVPS) Salaj in calitate de gestionar al activitatii de pescuit recreativ-sportiv sa ia de urgenta masuri pentru atentionarea pescarilor afiliati asupra riscului la care se expun prin pescuitul la copca pe lacurile din judet.

Variatiile de temperatura din aceasta perioada reprezinta un factor de risc major care poate conduce la diminuarea grosimii, fisurarea si chiar cedarea podurilor de gheata existente pe lacurile de acumulare Varsolt si Salatig si pe cursurile de apa din administrarea SGA Salaj, a declarat, ieri, Dorina Olar, purtator de cuvant al institutiei. Am primit si noi atentionarea celor de la SGA si suntem intrutotul de acord cu ea.

Vom merge pe teren, la cele doua acumulari, si vom atentiona pescarii asupra riscurilor la care se expun. Nu putem insa sa ii tinem de maneca sau sa ii impiedicam sa pescuiasca la copca, a precizat, pe de alta parte, Cristian Crisan, directorul AJVPS Salaj.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »