Atelierele de croitorie şi reparaţii, la control!

Magazin Salajean 4 martie 2011 0

Atelierele de croitorie şi reparaţii, la control!

Cinci ateliere de croitorie, comandă şi reparaţii din municipiu au fost verificate, în luna februarie, de către comisarii de la Protecţia Consumatorilor. Deficienţele constatate nu au fost însă majore, astfel că organele de control au dat doar avertismente şi măsuri de punere în legalitate.

Directorul Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Sălaj, Claudiu Silaghi, a declarat că principalele nereguli au fost neafişarea termenelor de garanţie şi de execuţie a lucrărilor. În urma controlului s-au depistat următoarele deficienţe la majoritatea operatorilor, şi anume: neafişarea informaţiilor privind termenul de garanţie asupra lucrărilor efectuate, neafişasarea termenelor de execuţie a lucrărilor şi neeliberarea certificatelor de calitate. Un lucru îmbucurător este că toate unităţile controlate îndeplineau măsurile minime de igienă atât în spaţiul de preluare a comenzilor, cât şi în cabinele de probă. De asemenea, listele de preţuri erau afişate corect, a declarat Silaghi.

Potrivit acestuia, deşi problemele depistate s-au lăsat doar cu avertismente, un nou control va avea loc în următoarea perioadă pentru a verifica dacă operatorii au dus la îndeplinire măsurile de intrare în legalitate. În caz contrar, se va trece la amenzi.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »