Astăzi, ultima zi pentru semnarea contractelor de apă

Magazin Salajean 31 mai 2011 0

Astăzi, ultima zi pentru semnarea contractelor de apă

Zălăuanii care nu au semnat noile contracte pentru furnizarea apei potabile la nivel de scări de bloc mai pot şi astăzi să-şi depună documentaţiile la sediul Companiei de Apă Someş, Sucursala Sălaj. De mâine, însă, reîncep ostilităţile pentru debranşări.

Cu toate că în cursul lunii aprilie autorităţile judeţene au anunţat prelungirea, pentru a treia oară, a termenului de semnare a noilor contracte pentru apă, zălăuanii nu s-au prea arătat interesaţi să intre în legalitate. Potrivit informaţiilor furnizate de Marcel Zaharia, directorul Sucursalei Sălaj a CAS, până ieri, erau înregistrate doar 599 de contracte, cu 55 mai multe decât la mijlocul lunii aprilie când s-a decis amânarea sistării furnizării apei (la nivelul municipiului fiind 1.100 de scări de bloc).

Nici varianta oferită de autorităţile judeţene, împreună cu conducerea Asociaţiei de Dezvoltare a Infrastructurii din Bazinul Hidrografic Someş-Tisa, aceea a individualizării consumului nu prea le-a surâs locuitorilor din Zalău, pentru că nu sunt înregistrate nici măcar zece cereri de acest gen.

De mâine va fi reluată acţiunea demarată în cursul lunii aprilie pentru debranşarea scărilor de bloc care nu au încheiat noile contracte. Vor fi afişate somaţiile în scările de bloc care nu au semnate noile contracte pentru serviciile de apă şi canalizare, iar după cinci zile va fi sistată furnizarea apei. În cursul săptămânii viitoare, apa va fi oprită simultan în mai multe zone din Zalău, a menţionat Marcel Zaharia.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »