Astăzi este termenul de depunere a trei obligaţii declarative

Magazin Salajean 10 iunie 2011 0

Astăzi este termenul de depunere a trei obligaţii declarative

Direcţia Genmerală a Finanţelor Publice (DGFP) Sălaj face cunoscut că, astăzi, contribuabilii trebuie să depună, la administraţiile fiscale, trei obligaţii declarative. Este vorba despre declaraţia de înregistrare fiscală şi de menţiuni pentru persoane juridice, asocieri şi alte entităţi fără personalitate juridică, formular 010, care se depune de către persoanele juridice, care au obligaţia să se înregistreze ca plătitori de TVA în urma depăşirii plafonului legal de scutire (35.000 de euro, la cursul Băncii Naţionale a României de la data aderării la Uniunea Europeană – 3,3817 lei).

Astăzi este termenul de depunere a declaraţiei de înregistrare fiscală pentru persoanele fizice care desfăşoară activităţi economice în mod independent sau exercită profesii libere, formular 070. Declaraţiile se depun de către persoanele fizice care desfăşoară activităţi economice în mod independent sau exercită profesii libere care au obligaţia să se înregistreze ca plătitori de TVA în urma depăşirii plafonului legal de scutire (35.000 euro, la cursul BNR de la data aderării la UE – 3,3817 lei).

Nu în ultimul rând, contribuabilii au obligaţia să depună declaraţia de înregistrare fiscală, formular 020, care se depune de către persoanele fizice, altele decât persoanele fizice române care desfăşoară activităţi economice în mod independent sau exercită profesii libere, care au obligaţia să se înregistreze ca plătitori de TVA în urma depăşirii plafonului legal de scutire (35.000 de euro, la cursul BNR de la data aderării la UE – 3,3817 lei).

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »