ARMS, in sprijinul Spitalului Judetean de Urgenta Zalau

Magazin Salajean 19 octombrie 2007 0

Asociatia pentru Reabilitarea si Modernizarea Spitalului Judetean de Urgenta Zalau, al carei scop principal este sustinerea activitatii Spitalului, prin atragerea de fonduri si derularea de programe, in parteneriat cu institutii sau persoane juridice interesate, s-a intrunit in cursul zilei de miercuri, 17 octombrie.

Ascociatia are in vedere imbunatatirea constanta a calitatii serviciilor medicale prestate, identificarea, mediatizarea si gasirea de solutii la problemele cu care se confrunta spitalul, responsabilizarea intregii societati, in general, si a factorilor decizionali asupra problemelor din sanatate.

La fel ca alte institutii sanitare, spitalul s-a confruntat cu probleme serioase din cauza resurselor financiare insuficiente, fapt care a determinat implicarea activa, atat a factorilor decizionali, cat si a unor organizatii non-guvernamentale, in sprijinirea spitalului, a spus managerul Ioan Muresan.

Acesta a tinut sa mentioneze ca, datorita acestei implicari, situatia spitalului a cunoscut o ameliorare, prin imbunatatirea conditiilor de aplicare a actului medical, reabilitarea Unitatii de Primire a Urgentelor (UPU) si dotarea statiei de sterilizare la standarde europene.

La intalnire au mai participat oficialitati locale, sefi de sectie ai spitalului, medici si comitetul director.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »