Arhivele societatilor lichidate creeaza dispute la nivel institutional

Magazin Salajean 7 februarie 2007 1

Institutia Prefectului Judetului Salaj a organizat, la finele saptamanii trecute, o intalnire la care au participat reprezentanti ai Directiei de Munca, Solidaritate Sociala si Familie (DMSSSF), Casei Judetene de Pensii (CJP), Directiei Judetene Arhivele Nationale Salaj, precum si reprezentanti ai principalelor firme autorizate in derularea procesului de lichidare a societatilor aflate in faliment. Scopul acestei intalniri, la care a participat si subprefectul Vegh Alexandru, a fost acela de a se purta discutii pe marginea posibilelor solutii care ar putea fi adoptate in vederea solutionarii sesizarilor inaintate de mai multi salajeni cu privire la arhivele unor foste societati lichidate in ultimii ani, cum ar fi SC Stejarul, SC Integrata si SC Artin. Principala problema sesizata de petitionari face referire la faptul ca acestia nu pot beneficia de anumite adeverinte din care sa rezulte diverse sporuri, deoarece institutiile sau societatile care au preluat arhivele de la lichidatori

Comentarii

comments

Un Comentariu »

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe magazinsalajean.ro acele mesaje/comentarii/opinii licentioase (injurii, cuvinte obscene si atacul la persoana).

  1. Anonim 28 februarie 2013 at 15:52 - Reply

    sa le fie rusine acestori lichidatori ca dupa 12 ani nu au rezolvat problema cu aceste arhive. nu anteleg de-ce procuratura nu se autosesizeaza pentru a cerceta acesti lichidatori care au anstrainat documente contabile etc eu cred ca acesti lichidatori ar trebui judecati.

Lasa un Raspuns »