Aproape 1.500 de zalauani sunt fara identitate

Magazin Salajean 19 octombrie 2009 0

Aproape 1.500 de zalauani sunt fara identitate

Potrivit unui comunicat remis de Primaria Zalau, in municipiu exista, la aceasta data, 215 persoane majore, fara act de identitate, si 1.218 persoane majore, care au actul de identitate expirat. Pentru a intra in legalitate, toti acestia sunt asteptati la Serviciul de Evidenta Informatizata a Persoanei, care functioneaza in cladirea Primariei Municipiului Zalau.

Actele necesare pentru obtinerea cartii de identitate sunt: actul de identitate expirat; cartea de alegator (in cazul in care persoana are carte de identitate); certificatul de nastere si casatorie, daca este cazul; actul care face dovada spatiului de locuit. De asemenea, persoanele care nu au act de identitate valabil, dar nici certificat de nastere ori casatorie, pot solicita cartea de identitate provizorie, pentru care vor prezenta urmatoarele documente: 3 fotografii color tip B.I.; pasaport sau permis de conducere, daca poseda; actul care face dovada spatiului de locuit.

In alta ordine de idei, persoanele care nu s-au regasit pe listele electorale cu ocazia participarilor anterioare la vot, sunt rugate sa contacteze de urgenta Serviciul de Evidenta a Persoanelor Zalau, personal sau la telefon 0260-610550, pentru clarificarea situatiei.

Programul cu publicul este: luni, miercuri si joi, de la 8.30 la 16.30, marti de la 8.30 la 18.30, iar vineri de la 8.30 la 13,00. In zilele de 21 si 22 noiembrie, Serviciul va avea un program special cu publicul si acesta va fi comunicat in cursul lunii noiembrie.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »