Angajatorii sălăjeni vor personal necalificat

Andreea Vilcovschi 11 octombrie 2012 0
Angajatorii sălăjeni vor personal necalificat

Patronii sălăjeni pun la dispoziţia persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă 113 de slujbe, aproape jumătatea dintre acestea, în domeniul serviciilor, potrivit Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Sălaj. Sălăjenii interesaţi să lucreze în construcţii pot alege unul dintre cele 34 de posturi neocupate, în timp oferta din confecţii cuprinde 17 locuri de muncă.

În această perioadă mai sunt diponibile şapte joburi în industria alimentară şi câte două în industria alimentară şi comerţ.

În continuare sunt la mare căutare muncitorii necalificaţi, pentru aceştia fiind disponibile 43 de posturi. În schimb, şomerii cu studii superioare continuă să fie neglijaţi, în condiţiile în care pe piaţa muncii din judeţ nu este scos la concurs niciun post pentru care angajatorii să pretindă candidaţilor să fi terminat o facultate.

Printre firmele care fac angajări se numără Universal CO (40 de persoane), Building SRL (30), Mentservice SA, Vitpetcom şi Ara Shoes SRL (fiecare câte 10).

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »