Angajatii salajeni din MAI: Unii pleaca, altii vin si vice-versa

Magazin Salajean 12 august 2011 0

Angajatii salajeni din MAI: Unii pleaca, altii vin si vice-versa

Peste 30 dintre pompierii militari pusi la dispozitie in urma reorganizarii posturilor din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Porolissum al judetului Salaj au participat la concursul de angajare organizat la inceputul acestei saptamani. Potrivit purtatorului de cuvant al unitatii, Lucian Jacodi, conform legislatiei in vigoare, personalul pus la dispozitie poate fi reangajat in termen de trei luni pe posturile care devin vacante. Un numar de 33 de pompieri din cadrul unitatii au participat in zilele de luni si marti la concursul organizat pentru ocuparea posturilor vacante. Proba de selectie a constat in sustinerea unui interviu pe teme profesionale. In urma prezentarii rezultatelor, primii clasati in liste au ocupat cele sase posturi vacante, ne-a declarat purtatorul de cuvant.

Jandarmii salajeni au trecut, luna trecuta, prin febra disponibilizarilor. Conform noii organigrame de personal a Inspectoratului de Jandarmi Judetean Salaj, au fost reduse 24 de cadre. O parte dintre acestea s-au pensionat la limita de varsta, o parte au ales pensia anticipata, iar restul sunt puse la dispozitie pentru trei luni. Acestia din urma vor putea ocupa, in acest interval de timp, locurile devenite vacante in cadrul unitatii. In prezent, insa, la nivelul Jandarmeriei Salaj nu exista niciun post vacant.

Concursurile intre politistii salajeni s-au finalizat abia miercuri, ultima testare avand loc la nivelul Politiei Orasului Simleu Silvaniei. Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Salaj, Tincuta Dumuta, rezultatele finale se vor afisa dupa rezolvarea eventualelor contestatii, in cursul zilelor urmatoare. Un numar de 11 politisti salajeni vor fi pusi la dispozitie, conform noii organigrame de personal.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »