Angajatii Prefecturii au impartit cadouri copiilor cu dizabilitati

Magazin Salajean 23 decembrie 2008 0

Angajatii Institutiei Prefectului Salaj, alaturi de prefectul Andrei Todea si subprefectul Alexandru Vegh, au facut saptamana trecuta o vizita copiilor Asociatiei Down Sindrom din Cehu-Silvaniei. Asociatia gazduieste 12 copii si tineri, cu varste cuprinse intre 9 si 29 de ani, si care sufera de dizabilitati. Ocazionat de acest eveniment, presedintele Asociatiei, Nagy Elisabeta, a marturisit ca s-au depus eforturi considerabile pentru sustinerea Centrului de Zi, unde copiii invata, se joaca si isi petrec ziua sub supravegere specializata. Insa, Asociatia a suferit din lipsa de fonduri, Nagy Elisabeta subliniind ca, pentru sustinerea activitatii Centrului, au fost facute eforturi considerabile .

In timpul petrecut alaturi de copii, prefectul si angajatii institutiei au participat la un program cuprins in serbarea lor de final de an si, totodata, le-au oferit cadori care au continut dulciuri si jucarii. Copiii prezenti in Centru au sustinut un program de poezii si cantece, fiind aplaudati si incurajati de toti cei de fata.

Fondurile utilizate pentru achizitionarea cadorilor provin exclusiv din donatiile angajatilor Institutiei Prefectului Judetului Salaj.

La intalnire a participat si primarul orasului Cehu-Silvaniei, Vasile Cuceu.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »