Andrei Todea, secretar de stat in Secretariatul General al Guvernului

Magazin Salajean 16 martie 2010 0

Andrei Todea, secretar de stat in Secretariatul General al Guvernului

Vizita premierului Emil Boc in judetul Salaj, care a avut loc in 5 martie, nu a ramas fara urmari. Potrivit presedintelui PDL Salaj, deputatul Lucian Bode, dupa o discutie pe care a avut-o cu primul ministru, fostul prefect al judetului, Andrei Todea, va fi numit de catre premierul Emil Boc in functia de secretar de stat in cadrul Secretariatului General al Guvernului. Faptul ca un coleg de-al nostru va fi numit intr-o astfel de functie, este un succes pentru PDL Salaj.

Am increderea ca Andrei Todea va reprezenta cu succes judetul nostru in Guvernul Romaniei, a declarat, ieri, in cadrul unei conferinte de presa, Lucian Bode.

Insa, dupa modelul eu te-am facut, eu te omor, liderul pedelistilor salajeni a tinut sa sublinieze ca, in cazul in care Andrei Todea nu isi va indeplini obiectivele, va reveni la matca, mai precis in Salaj: Avand in vedere ca noua functie a colegului nostru Andrei Todea i-a fost acordata de premierul Emuil Boc, in urma unei propuneri facute de organizatia PDL Salaj, daca vom constata ca obiectivele noastre nu vor fi atinse prin prezenta sa in cadrul Guvernului, asa cum l-am propus, asa il vom chema si acasa, a mai spus liderul democrat-liberal.

Andrei Todea ne marturiseste ca, in urma deciziei sale de a renunta la statutul de inalt functionar public, a reintrat in viata politica. Astfel, fostul prefect de Salaj va putea ocupa o functie politica la nivelul Guvernului. Ma onoreaza atat propunerea colegilor mei, cat si numirea mea de catre premierul Emil Boc in functia de secretar de stat in Secretariatul General al Guvernului, a spus, ieri, Andrei Todea.

Acesta a mai adaugat ca, din noua sa postura, va face tot ceea ce ii va sta in putinta pentru a sustine judetul Salaj la nivelul Guvernului. De altfel, eu ma consider un reprezentant al judetului nostru in Guvernul Romaniei, a adaugat, in final, Andrei Todea.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »