Andreea, victimă în accidentul de la Sânpaul, a murit

Magazin Salajean 28 martie 2013 4
Andreea, victimă în accidentul de la Sânpaul, a murit

 

 

Una dintre studentele sălăjence implicate în accidentul de la Sânpaul, din 15 martie, a murit în cursul nopţii trecute. Andreea, în vârstă de 19 ani din Nuşfalău, era internată la Secţia de Terapie Intensivă a Clinicii de Neurochirurgie din Cluj Napoca. Medicii sunt rezervaţi şi în privinţa fetei de 20 ani, conducătoarea autovehiculului, care este în comă de 12 zile.

Reamintim că unul dintre cei cinci tineri implicaţi în accidentul de la Sânpaul, a murit la câteva ore după ce a fost transportat la un spital din Cluj.

 

 

Comentarii

comments

4 Comentarii »

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe magazinsalajean.ro acele mesaje/comentarii/opinii licentioase (injurii, cuvinte obscene si atacul la persoana).

 1. simleu 28 martie 2013 at 18:16 - Reply

  dumnezeu s-o odihneasca in pace

 2. zalau 29 martie 2013 at 12:52 - Reply

  Dumnezeu s-o odihneasca in pace.Condoleante familiei indoliate.

 3. B.N. o mama din Simleu 29 martie 2013 at 13:26 - Reply

  Dumnezeu s-o odihneasca in pace. Familiei, sincere condoleante, iar Dumnezeu sa-i dea putere sa treaca peste aceasta grea incercare.

 4. rodica-madrid 5 aprilie 2013 at 15:34 - Reply

  cel mai dureros lucru posibil este sa ti inmormintezi copilul ,de aceea ma rog bunului d zeu sa le dea putere parintilor d zeu s o odihneasca in pace si de acolo sus din cer sa vegheze asupra voastra dragi parinti

Lasa un Raspuns »