Andreea Pojar, cu un pas mai aproape de titlul Masterchef

Magazin Salajean 3 aprilie 2013 2
Andreea Pojar, cu un pas mai aproape de titlul Masterchef

 

 

Andreea Pojar, concurenta Masterchef din Zalău, a trecut peste primele două probe de foc din bucătăria concursului culinar, reuşind să se califice în următoarea etapă.

La prima probă, numită cutia misterelor, a avut de gătit o gustare care să conţină pâine. Cerinţele juriului au fost ca preparatele să poată fi mâncate dintr-o singură înghiţitură, să nu fie nevoie să te ştergi pe mâini, să aibă un aspect plăcut şi să deschidă apetitul.
Chiar dacă la această probă nu au fost eliminări, au fost desemnate cele mai urâte cinci farfurii, dar farfuria Andreei nu s-a numărat printre ele.

La cea de-a doua probă concurenţii au avut de gătit o reţetă preparată de către “d’Artagnan”, unul dintre finaliştii ediţiei trecute a competiţiei culinare, raţă cu fasole verde. Emoţionată, şi cu o reţetă care îi dădea bătăi de cap, în urma eforturilor depuse, zălăuanca a reuşit să treacă în următoarea probă.

Andreea Pojar are 27 de ani şi lucrează într-o multinaţională. Participarea la Masterchef a venit ca o provocare, dorind să-i arate prietenei sale că poate face asta, că nu este “laşă”. Visul său este să-şi deschidă, în viitor, o cofetărie.

 

 

Comentarii

comments

2 Comentarii »

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe magazinsalajean.ro acele mesaje/comentarii/opinii licentioase (injurii, cuvinte obscene si atacul la persoana).

  1. qa 3 aprilie 2013 at 12:28 - Reply

    FELICITARI ANDREEA esti la fel de ambitioasa ca mama ta dar si VASILICA a avut o influenta buna a educatiei tale. Va felicit pe toti si multa bafta ANDREEA

  2. patisera 3 aprilie 2013 at 16:01 - Reply

    de cum iti deschizi cofetarie in Zalau te paste falimentul, Andrea

Lasa un Raspuns »