Ambulatoriu nou la Spitalul Orasenesc Simleu Silvaniei

Magazin Salajean 9 august 2011 0

Ambulatoriu nou la Spitalul Orasenesc Simleu Silvaniei

Receptia lucrarilor de modernizare a ambulatoriului Spitalului Orasenesc din Simleu Silvaniei va avea loc astazi, investitia in valoare de 3,1 milioane de lei fiind finalizata.

Primarul orasului, Septimiu Turcas, ne-a declarat ca fondurile necesare acestor modernizari realizate la corpul D al unitatii medicale au fost asigurate prin intermediul Programului Operational Regional POR, axa 3.1. De asemenea, in cadrul aceluiasi proiect, s-au facut achizitiile serviciilor de dirigentare de santier, audit, publicitate si informare.

Administratia locala de sub Magura a inceput sa lucreze la acest proiect inca de acum doi ani, cand au fost achizitionate serviciile de proiectare si au fost obtinute avizele necesare, in timp ce in toamna anului trecut a fost semnat contractul de finantare si a fost organizata licitatia in vederea desemnarii constructorului care sa se ocupe de lucrari.

Programul Operational Regional POR, axa 3.1 isi propune imbunatatirea calitatii infrastructurii serviciilor de asistenta medicala si repartizarea teritorial – regionala echilibrata a acestora pe teritoriul tarii, pentru asigurarea unui acces egal al cetatenilor la serviciile de sanatate.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »