Alpha Bank Zalau a dat primul credit Prima Casa 2

Magazin Salajean 30 aprilie 2010 0

Alpha Bank Zalau a dat primul credit Prima Casa 2

Alpha Bank Romania SA Sucursala Zalau a semnat, zilele trecute, primul credit acordat prin Programul Prima Casa 2. Dosarul a fost preluat in urma cu doua saptamani si, dupa cum sustine Cosmin Petruta, directorul sucursalei, fluxul operational – analiza documentatiei, aprobarea finantarii de catre banca si obtinerea scrisorii de garantie din partea Fondului National de Garantare pentru IMM-uri – s-a derulat foarte rapid.

Clientii Alpha Bank Romania care contracteaza pana pe 21 mai un credit Alpha Housing Prima Casa au sansa de a castiga unul dintre premiile puse la dispozitie in cadrul promotiei Prima Casa, Gata aranjata. La promotie poate participa orice persoana fizica, daca a depus o cerere de credit Alpha Housing – Prima Casa, in lei sau in euro, in perioada 22 martie-21 mai 2010, a semnat contractul de credit pana in ultima zi a promotiei si a efectuat cel putin o retragere de bani din suma creditului, pana in 4 iunie 2010.

Cei trei castigatori ai promotiei se vor alege cu vouchere pentru amenajarea locuintei. Premiul intai consta intr-un pachet complet de renovare a casei, ce include instalatii termice, electrice si sanitare, precum si arhitectura, in limita a 10.412 euro. Ceilalti doi norocosi se vor alege cu premii ce constau in aceleasi servicii, in limita a 6.664 euro.

Alpha Bank Romania este a treia institutie bancara din punct de vedere al volumului finantarilor aprobate in cadrul programului guvernamental Prima Casa.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »