Alimentare cu apa la Stana

Magazin Salajean 10 iunie 2008 0

Lucrarile de introducere a sistemului de apa in Stana – localitate apartinatoare a Zalaului, sunt realizate in proportie de 80 la suta, din cei 5 kilometri de conducte fiind amplasati deja in subteran aproximativ 4 kilometri. Manuela Ghiurutan, purtatorul de cuvant al Primariei Zalau, ne-a declarat ca proiectul prin care locuitorii din Stana vor avea sistem de alimentare cu apa este realizat in baza Ordonantei 7/2006 privind dezvoltarea infrastructurii din mediul rural. Pe langa reteaua de distributie, este prevazuta amenajarea unui rezervor de inmagazinare a apei de 50 de metri cubi, precum si a unei statii de tratare si dezinfectare a apei, a mai spus purtatorul de cuvant.

Valoarea investitiei este de aproximativ 430.000 de lei, din care circa 275.000 de lei sunt contributie guvernamentala. Restul sumei reprezinta aportul autoritatilor administratiei locale.

Reamintim ca lucrarile la introducerea retelei de distributie a apei au fost incepute in luna decembrie 2007, constructorul desemnat in urma licitatiei publice fiind SC Dumitrana Prod SRL – Cehu Silvaniei.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »