Al cincilea mort pe drumurile Salajului

Magazin Salajean 22 februarie 2010 0

Al cincilea mort pe drumurile SalajuluiIn nici doua luni de la inceperea acestui an, cinci persoane si-au pierdut deja viata pe soselele Salajului. Dupa trei barbati, decedati in accidentele de la Benesat, Hereclean, Broscarie si o femeie la poarta Salajului, vineri, a avut loc o noua tragedie soldata cu pierderea unei vieti.

Un barbat a decedat, vineri, si alti doi au ajuns la Spitalul Judetean de Urgenta Salaj, dupa ce autoturismul in care se aflau a parasit carosabilul s-a izbit violent de un cap de pod, in localitatea Zimbor, pe DN 1G, care face legatura intre Zalau si Huedin. Autoturismul, un Audi A4, era inmatriculat in judetul Cluj si se indrepta spre Huedin, dupa ce alimentase cu combustibil la pompa de benzina din apropiere.

Conform datelor furnizate de comisarul sef Vasile Sabau, seful Serviciului Politiei Rutiere Salaj, accidentul s-a petrecut atat din cauza vitezei excesive, cat si pe fondul consumului de alcool. Analizele de sange au aratat ca soferul, care a fost cel mai putin afectat in urma accidentului, consumase alcool inainte de a se urca la volan.

Pasagerul aflat in dreapta sa a scapat si el cu viata, in vreme ce, un barbat ce se afla pe bancheta din spate a decedat pe loc. Impactul a fost atat de violent incat sistemul de directie al masinii a fost smuls complet, una din roti zburand la circa 10 metri de locul accidentului.

Pentru scoaterea victimei si a celor doi raniti dintre fiarele contorsionate a fost nevoie de interventia echipajelor de descarcerare din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »