AJOFM Salaj a primit cei 5 milioane de lei pentru stimularea angajarilor

Magazin Salajean 3 martie 2010 0

AJOFM Salaj a primit cei 5 milioane de lei pentru stimularea angajarilorAgentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca (AJOFM) Salaj a primit in bugetul asigurarilor de somaj pentru anul in curs cei 5 milioane de lei ce urmeaza sa fie folosite pentru stimularea angajatorilor in vederea incadrarii in munca a somerilor. Directorul coordonator al AJOFM Salaj, Constantin Sarca, ne-a declarat ca au fost semnate deja contracte cu circa 25 de angajatori care vor incadra in munca, in perioada urmatoare, absolventi, persoane peste 45 de ani, someri unici intretinatori ai familiilor monoparentale si someri care mai au mai putin de 3 ani pana la pensie.

Am primit suma de 5 milioane de lei care a fost repartizata judetului si deja avem circa 25 de angajatori care vor incadra in munca salajeni, pentru care vor fi subventionati din bugetul de stat. De altfel, din suma totala pe care a primit-o judetul, 4,4 milioane de lei sunt destinate pentru a stimula angajarea categoriilor de populatie amintite anterior, a declarat directorul AJOFM Salaj.

Potrivit sursei citate, diferenta de aproximativ 550.000 de lei este alocata pentru serviciile publice, administratiile locale avand posibilitatea de a angaja pe perioada determinata (trei luni pe perioada de vara, n.r.) aproximativ 520 de persoane cu statut de somer.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »