Agentii de politie vor avea sindicat

Magazin Salajean 16 februarie 2010 0

Agentii de politie vor avea sindicatAgentii de politie din Salaj vor avea parte, incepand de joi, de un birou teritorial al Sindicatului National al Agentilor de Politie (SNAP). Prin acest sindicat, agentii au posibilitatea sa isi apere mai bine drepturile.

Dupa cum ne-a declarat agentul sef principal Claudiu Pasca, de la Politia orasului Simleu Silvaniei, tot joi se va alege si conducerea Biroului Teritorial Salaj al SNAP. Pana la aceasta data s-au inscris pentru sefia biroului patru candidati. La constituirea noului birou teritorial va participa, alaturi de membrii sindicalisti din Salaj, si presedintele SNAP din Romania, Iulian Surugiu, precum si colegii din judetele Cluj, Satu Mare si Maramures.

SNAP este singurul sindicat care lupta exclusiv pentru promovarea intereselor si drepturilor agentilor de politie din Romania. A fost infiintat la inceputul anului 2008 si are peste 1.000 de membri in toata tara, care platesc o cotizatie unica lunara de noua lei. La nivelul judetului Salaj, sunt in prezent 130 de membri afiliati sindicatului.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »