Adeverinte de la APIA pentru cei care doresc credite

Magazin Salajean 31 ianuarie 2011 0

Adeverinte de la APIA pentru cei care doresc credite

Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA) Salaj face cunoscut ca institutia elibereaza adeverinte pentru beneficiarii platilor aferente Masurilor 211 – Sprijin pentru zona montana defavorizata, 212 – Sprijin pentru zone defavorizate, altele decat zona montana si 214 – Plati de agro-mediu din Programul National de Dezvoltare Rurala 2007 – 2013, care doresc sa acceseze credite pentru finantarea activitatilor curente de la bancile care au incheiat conventii cu Agentia.

Pana la aceasta data, APIA a incheiat conventii cu CEC Bank SA si cu Banca Comerciala Romana. Astfel, la solicitarea scrisa a fermierului, APIA Salaj va elibera o adeverinta prin care confirma ca beneficiarul a depus cererea de plata pentru masurile de dezvoltare rurala, in Campania 2010 si ca, pana la data emiterii adeverintei, au fost efectuate controalele si verificarile administrative asupra Cererii de plata depuse de Beneficiar conform reglementarilor legale in vigoare.

De asemenea, in adeverinta, se va mentiona suprafata determinata pentru plata la data emiterii, faptul ca beneficiarul nu face, la data emiterii, obiectul excluderilor de la plata si ca indeplineste conditiile generale pentru acordarea sumelor cuvenite, in conformitate cu legislatia in vigoare.

Valoarea creditului va fi de pana la 80 la suta din valoarea sumei calculate conform adeverintei eliberate de APIA, la un curs de 4,2620 lei/EUR.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »