Activitati extrascolare si performanta la Palatul Copiilor din Zalau

Magazin Salajean 27 septembrie 2007 0

Activitati extrascolare si performanta la Palatul Copiilor din Zalau

Palatul Copiilor Zalau ofera fiecarui elev participant la activitati posibilitatea de a-si cunoaste si dezvolta potentialul si aptitudinile in functie de interesul si motivatiile personale, dar si de cerintele comunitatii. In acest sens, Palatul Copiilor Zalau Zalau organizeaza activitati extracurriculare in domenii precum chimie experimentala, fizica aplicata, meteorologie, ecologie, protectia mediului, floricultura, muzica usoara, balet, pictura, foto – tehnica de calcul, tenis de camp, informatica, sah, karting, navomodelism, tapiserie – arta decorativa, artizanat – metal sau creatie vestimentara.

Deasemenea, copiii care se inscriu la cursuri in cadrul acestei scoli, vor beneficia baza materiala adecvata si vor fi instruiti de cadre didactice cu experienta pozitiva in domeniu. Se asigura obtinerea de performante pe plan national si international.

Perioada de inscriere la activitati este 17 – 30 septambrie, iar deschiderea festiva va avea loc Duminica, 30 septembrie 2007, ora 16, la casa de Cultura a Sindicatelor Zalau.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »