Activ Plazza, locul ideal pentru cadoul ideal de sarbatori

Magazin Salajean 15 decembrie 2009 0

Activ Plazza, locul ideal pentru cadoul ideal de sarbatori

Magia sarbatorilor de iarna a inceput deja la Activ Plazza, primul mall din Zalau. Magazinele isi prezinta miile de feluri de cadouri pentru cei dragi, iar ofertele promotionale in plin sezon sunt, si de aceasta data, irezistibile. Si, cum luna cadourilor aduce cu sine reduceri insemnate la toate produsele, cei care doresc sa le ofere o atentie celor dragi, gasesc la mall cadouri pentru toate varstele si pentru toate preferintele.

Ocupat aproape in totalitate, Activ Plazza este locul ideal pentru shopping, pentru intalniri cu prietenii la cafeneaua situata la parterul cladirii ori la fast-food-urile de la etajul superior. Si, in ciuda crizei, salajenii intra in mall si pentru a lua cadouri pentru cei dragi, avand in vedere ca pana la venirea Mosului au mai ramas mai putin de zece zile.

Ioana P., de 23 de ani, din Zalau, ne-a declarat ca i-au atras atentia, in primul rand, raioanele cu imbracaminte. Imi place la mall. Gasesc aici cam tot ce-mi trebuie. Sunt magazine si cu haine mai accesibile ca pret, insa si pentru pretentiosi.

Mai putine dintre cele din urma, insa, pe timp de criza, nu cred ca lumea se intinde prea mult la buzunar. Oricum, e perioada sarbatorilor de iarna. Mi-am pus din timp ceva bani deoparte, la economii, pentru ca am de luat cadouri, a declarat zalauanca, subliniind ca a venit la mall tocmai pentru ca aici are de unde alege.

Danut T., de 18 de ani, din Zalau, a laudat cafeneaua. La mall am baut cea mai buna cafea din oras. Imi place sa vin la cafeneaua de aici, sa povestesc cu prietenii, apoi sa dam o raita prin magazine, sa vedem ce mai e nou, a amintit acesta.

Alina D., de 23 de ani, din Jibou, ne-a spus ca a venit la mall pentru a le lua nepoteilor cadouri de Mos Craciun. Am fost in trei magazine cu imbracaminte pentru copii, sa le iau nepoteilor cate ceva de sarbatorile de iarna. Am gasit de toate, de la bluzite si pantaloni, la seturi de caciuli, fulare si manusi, foarte dragute si deloc scumpe. Si, pentru ca am intrat in mai multe magazine, am gasit un cadou si pentru prietenul meu, ne-a spus tanara din Jibou.

Si Laurentiu M., de 35 de ani, din Zalau, si-a exprimat punctul de vedere privind mall-ul. Se stie ca romanii sunt consumatori pasionati, chiar daca nu mai aloca la fel de multi bani pentru mancare sau alte produse. Insa, si asa vor continua sa mearga la mall. Peste tot oamenii se duc in mall nu doar pentru ca au nevoie de ceva, ci pur si simplu ca sa se plimbe, sa descopere lucruri, a precizat Laurentiu M.

Viorica B., de 48 de ani, din Zalau, vrea sa astupe gurile rele. Unii spun ca mall-ul putea fi mai mare, cu mai multe magazine cu haine de firma, de calitate si scumpe. Nu pot fi toti multumiti, chiar daca unele guri rele se plang de faptul ca nu gasesc ceea ce isi doresc.

Insa ar trebui sa accepte ca mall-ul este o realizare importanta pentru Zalau si pentru dezvoltarea lui. Ar trebui sa ia exemplu si alti oameni de afaceri.

Si Gheorghe P., de 51 de ani, din Simleu Silvaniei spune ca oamenii ar trebui sa fie multumiti ca s-a deschis un mall la Zalau. Inseamna ca economia locala isi revine incetul cu incetul. A creat peste 200 de locuri de munca, ceea ce este foarte important, mai ales acum, cand la aproape toate firmele, se mai taie din personal.

Activ Plazza are o pozitie privilegiata ca amplasament, cu un acces facil atat auto cat si pietonal, prin soseaua prevazuta in proiectul de dezvoltare a zonei. Construit in centrul municipiului Zalau, in urma unei investitii de 3,5 milioane de euro, primul mall al orasului si al judetului este structurat pe sase nivele, cu o suprafata desfasurata de peste 5.000 de metri patrati.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »