Actiunile Cemacon, tranzactionate la BVB

Magazin Salajean 7 aprilie 2010 0

Actiunile Cemacon, tranzactionate la BVBActiunile producatorului de materiale de constructii Cemacon Zalau au intrat, ieri, la tranzactionare pe piata reglementata a Bursei de Valori Bucuresti (BVB), la categoria a II-a, se arata intr-un comunicat de presa emis de BVB. In sedinta de tranzactionare de ieri, cotatiile actiunilor Cemacon s-au apreciat cu 12 procente fata de sfarsitul saptamanii trecute. Brokerii pun acest salt si pe seama interesului crescut al investitorilor la bursa, ca urmare a transferului actiunilor producatorului salajean de pe Rasdaq, la BVB.

Cemacon Zalau activeaza in domeniul productiei de materiale de constructii si a fost listata anterior pe piata RASDAQ a BVB. Societatea are un capital social de 24,43 milioane lei, divizat in 244,438 milioane de actiuni cu valoarea nominala de 0,1 lei. Printre actionarii firmei figureaza casa de brokeraj Broker Cluj si SIF4 Muntenia.

In 2009, Cemacon Zalau a inregistrat o cifra de afaceri de 29,02 milioane lei, cu 40 procente mai redusa decat cea din 2008, si a obtinut un profit net de 1,83 milioane lei.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »