ACR sprijina salajenii in recuperarea taxei de prima inmatriculare

Magazin Salajean 28 ianuarie 2008 0

Automobil Clubul Roman (ACR), asociatia automobilistilor din Romania, organizatie neguvernamentala, cu personalitate juridica, ofera consultanta sau, dupa caz, asistenta prin intermediul consilierilor sai juridici, tututor celor interesati de recuperarea sumelor platite cu titlul de taxa de prima inmatriculare, precum si in vederea inmatricularii autovehiculelor fara a plati aceasta taxa care contravine legislatiei europene.

Modalitatile de recuperare a taxei sunt: procedura de contencios administrativ si procedura de contencios civil, cei indreptatiti fiind persoanele fizice si juridice care au importat autovehicule second-hand din tari membre ale Uniunii Europene si carora li s-a perceput sau urmeaza sa li se perceapa taxa speciala pentru inmatricularea respectivelor bunuri.

Chiar daca nu au fost stabilite inca toate detaliile, sprijinul amintit anterior va fi acordat si salajenilor, prin intermediul filialei din Zalau a ACR. Conform unor surse din cadrul ACR Zalau, pana vineri mai multe persoane s-au aratat deja interesate de acest ajutor, patru dintre ele inscriidu-se pe o lista la sediu institutiei. Momentan se face doar preluarea datelor de contact si inscrierea pe lista respectiva, pasii ce vor fi urmati pentru recuperarea taxei de prima inmatriculare urmand a fi stabiliti in perioada imediat urmatoare. De subliniat ca cei interesati pot contacta ACR-ul la sediul de langa statia de carburanti Petrom de pe bulevardul Mihai Viteazul din Zalau, sediul din centrul municipiului fiind in renovare.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »