Accidentele se tin lant pe drumurile Salajului

Magazin Salajean 21 februarie 2010 0

Accidentele se tin lant pe drumurile Salajului

Doua accidente s-au produs, joi, pe drumurile din judetul Salaj. Primul a avut loc in jurul orei 5:00, in Ileanda, cand Marcel M., din Suceava, in timp ce conducea un autotren, a adormit la volan si, parasind partea carosabila, a intrat in curtea unui imobil din localitate, avariind conducta de gaze. Din fericire, nu s-au inregistrat victime. Insa angajatii firmei de gaze au trebuit sa intervina pentru remedierea defectiunilor produse.

Cel de-al doilea accident s-a produs in jurul orei 9:00, pe strada 22 Decembrie 1989 din Jibou. In timp ce conducea autoturismul, Anton R., de 63 de ani, din Var, a efectuat o manevra de intoarcere, fara a se asigura si a intrat in coliziune cu un alt autoturism, condus regulamentar de Teodor D., de 39 de ani din Jibou. In urma accidentului, Anton R. a fost ranit usor.

Si miercuri a avut loc un accident de circulatie, din cauza unui sofer care nu a acordat prioritate de trecere unui autoturism in drept. Din datele Politiei Salaj, miercuri, in jurul orei 18:00, in municipiu, la intersectia strazilor Sarmas cu Porolissum, Razvan T., de 21 de ani, din Zalau, in timp ce conducea autoturismul, nu a acordat prioritate de trecere unui alt autoturism, condus de Nelu G., de 43 de ani, care circula pe drumul prioritar, intrand in coliziune cu acesta. In urma impactului, soferul si un pasager din autoturismul accidentat au fost raniti usor. n

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »