A mai ramas o saptamana pana la startul auditiilor X Factor

Magazin Salajean 12 iunie 2012 0

A mai ramas o saptamana pana la startul auditiilor X Factor

A mai ramas o saptamana pana la startul auditiilor X Factor. Un nou sezon al super show-ului revine in toamna la Antena 1, iar caravana X Factor se pregateste de drum. Prima oprire: Craiova!

Caravana X Factor incepe periplul prin tara in cautarea urmatorului super star al Romaniei.

Vinerea viitoare auditiile pentru un nou sezon X Factor iau startul la Craiova, primul oras in care sunt asteptati tot cei care vor sa demonstreze ca au factorul X sau, altfel spus, pot face show, pot transmite emotie, au voce, charisma si prezenta scenica. Pregatirile sunt pe ultima suta de metri, iar pe www.xfactor.a1.ro si-au anuntat participarea sute de olteni. Locul de intalnire este Universitatea din Craiova, iar ora la care sunt asteptati toti cei care cred ca pot face show la puterea X sunt asteptati la ora 08.00

De la Craiova, caravana X Factor pleaca la Sibiu, acolo unde cautarea factorului X se va face pe 18 iunie, la Hotel Apollo Hermannstadt, pentru ca apoi, traseul sa cuprinda Timisoara pe 21 iunie, Cluj pe 24 iunie, Iasi pe 27 iunie si Bucuresti – 1 iulie.

Inscrierile continua inca pe www.xfactor.a1.ro. Tot aici, telespectatorii pot afla si programul complet de auditii.

In 2011, Antena 1 a adus in Romania X Factor, show-ul care la doar cateva editii a devenit un fenomen nu doar in Marea Britanie, tara de origine, ci in toate tarile in care a fost produs si difuzat. In Romania, X Factor nu a fost doar o desfasurare incredibila de forte, ci si show-ul cu cel mai mare premiu din istoria televiziunii din tara noastra: 200.000 de euro. X Factor a oferit romanilor talentati oportunitatea de a-si schimba vietile, de a se face cunoscuti si de a-si face vocea auzita.

//

De mai bine de 18 ani, Antena 1 este unul dintre cei mai importanti competitori pe piata media din Romania, statut castigat prin respectul pentru telespectatorii pe care i-a tinut mereu aproape. Cu o echipa de oameni deosebiti in spatele camerelor, cu vedete indragite si formate de succes, Antena 1 isi mentine pozitia de lider in programe de divertisment, dand viata spectacolului si oferind inspiratie pentru milioane de telespectatori. Antena 1 face parte din cel mai important grup de media romanesc, dezvoltat organic din resurse proprii, pentru care performanta ramane o valoare constanta.

(P)

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »