A locuit trei saptamani in casa cu cadavrul mamei

Magazin Salajean 2 iulie 2010 0

A locuit trei saptamani in casa cu cadavrul mameiUn caz socant a fost descoperit, ieri, de politistii din Jibou, dupa ce mai multi locatari ai unui bloc din centrul orasului au reclamat ca, dintr-un apartament iese un miros intepator de cadavru. Cand s-au deplasat la fata locului, echipele IPJ Salaj au dat peste cadavrul unei batrane in varsta de 85 de ani. Uluitor este ca, desi femeia murise in urma cu trei saptamani, fiul acesteia a tainuit decesul, locuind in tot acest timp cu cadavrul mamei sale in locuinta.

Alertati de duhoarea groaznica raspandita din apartamentul in care locuia batrana de 85 de ani si fiul ei, dar si de faptul ca trecusera zile intregi de cand nu o mai vazusera pe femeie, mai multi vecini ai familiei respective au sesizat Politia. Un echipaj din cadrul Inspectoratului de Politie al Judetului Salaj s-a deplasat de urgenta, ieri, la locuinta cu pricina, unde au descoperit cadavrul batranei. Aceasta murise in urma cu circa trei saptamani, iar trupul se afla in stare avansata de degradare. Decesul nu a fost anuntat, insa, autoritatilor, desi femeia nu locuia singura, ci impreuna cu fiul ei, un barbat in varsta de 68 de ani.

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie al Judetului (IPJ) Salaj, Nadia Serban, a declarat ca barbatul sufera de afectiuni psihice, astfel ca este greu de precizat care sunt motivele pentru care acesta nu a anuntat autoritatilor decesul mamei sale.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »