A inceput recrutarea viitorilor politisti

Magazin Salajean 8 aprilie 2010 0

A inceput recrutarea viitorilor politistiInspectoratul de Politie Judetean Salaj recruteaza candidati pentru concursul de admitere la Academia de Politie, Scolile de Agenti de Politie si in institutiile de invatamant superior ale MApN pe locurile MAI – sesiunea 2010. Ministerul Administratiei si Internelor pune la dispozitie un numar total de 2.145 de locuri pentru sesiunea de admitere 2010 in institutiile de invatamant specializate.

Si anume, la Academia de Politie Alexandru Ioan Cuza Bucuresti sunt 404 locuri, pentru barbati si femei, din care 10 locuri pentru romi. La Scoala de Agenti de Politie Vasile Lascar Campina sunt 1.404 locuri, barbati si femei, din care 20 de locuri pentru romi. La Scoala de Agenti de Politie Septimiu Muresan Cluj-Napoca – 300 de locuri, barbati si femei, din care cinci locuri pentru romi. La Scoala Militara de Subofiteri Pompieri si Protectie Civila Pavel Zaganescu Boldesti – trei locuri. La Academia Tehnica Militara Bucuresti, la Facultatea de Mecatronica este doar un loc, iar la Facultatea de Sisteme electronice sunt 13 locuri.

La Academia Fortelor Terestre Nicolae Balcescu Sibiu sunt doua locuri. La Academia Nationala de Informatii Bucuresti – Psihologie, Informatii sunt 10 locuri, in timp ce la Scoala Militara de Maistri Militari si Subofiteri a Fortelor Terestre Basarab I, sunt opt locuri, dintre care sase locuri la profil tehnica de comunicatii si doua locuri la profil constructii. Inscrierile se pot face la sediul Inspectoratului de Politie Judetean Salaj, strada Tudor Vladimirescu nr. 14, Zalau, in zilele de luni si joi, intre orele 8:30 si 14. Relatii suplimentare se pot obtine la telefon 0260-661285 interior 20119, Serviciul Resurse Umane, sau pe site-ul: http://sj.politiaromana.ro.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »