A inceput deratizarea Zalaului

Magazin Salajean 5 mai 2008 0

A inceput deratizarea Zalaului Actiunile de deratizare si dezinsectie pe care le asteptau zalauanii inca de anul trecut au luat, in sfarsit, startul. Mai intai, SC Coral Impex SRL Ploiesti, castigatoarea licitatiei organizate de administratia locala in luna februarie, a luat in lucru domeniul public, unde in luna aprilie s-au efectuat actiuni de deratizare. Manuela Ghiurutan, purtatorul de cuvant al Primariei Zalau, ne-a declarat ca graficul lucrarilor prevede ca luna aceasta, in Zalau, sa se desfasoare actiuni de deratizare si dezinsectie pe domeniul privat si pe cel public, in timp ce luna iulie se va face dezinsectia domeniului public/privat.

O alta serie de astfel de actiuni va avea loc incepand cu sfarsitul verii. Mai exact, in august si septembrie, domeniul privat va fi scapat de insecte, iar in octombrie se va face inca o actiune de deratizare pe domeniul public/privat.

Primarul Radu Capilnasiu atrage atentia populatiei ca pentru efectuarea lucrarilor de deratizare vor fi folosite substante toxice, astfel ca, pentru a evita evenimente nedorite, parintii si copiii, precum si crescatorii de animale, sint rugati sa ia toate masurile de supraveghere.

Valoarea lucrarilor de deratizare si dezinsectie care vor fi efectuate in acest an este de aproximativ 180.000 de lei pentru domeniul public, respectiv de aproximativ 215.000 de lei pentru domeniul privat.

Dat fiind ca anul trecut nu s-au efectuat lucrari de deratizare/dezinsectie din cauza unor contestatii depuse la licitatia pentru desemnarea firmei care urma sa execute lucrarile, in acest an nu se plateste taxa speciala destinata acestor activitati.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »