A fost elaborata Carta contribuabilului

Magazin Salajean 25 martie 2010 0

A fost elaborata Carta contribuabiluluiDirectia Generala a Finantelor Publice (DGFP) Salaj face cunoscut faptul ca Agentia Nationala de Administrare Fiscala a elaborat Carta contribuabilului, instrument menit sa faciliteze constientizarea de catre contribuabili a drepturilor si obligatiilor proprii, in raport cu Administratia fiscala, care devin, implicit, obligatii si drepturi ale acesteia fata de contribuabili. Ca urmare, documentul are o importanta egala pentru contribuabili si Administratia fiscala.

Potrivit DGFP Salaj, Carta contribuabilului urmareste sa depisteze echilibrul necesar intre exercitarea misiunii de serviciu public al Administratiei fiscale si asteptarile legitime ale contribuabililor, dar si de a ancora acest echilibru intr-o relatie fondata pe incredere reciproca si pe respectarea legii.

Pentru informatii detailate privind continutul cartei, poate fi accesata adresa de internet http://anaf.mfinante.ro (rubrica Noutati), contactate serviciile/birourile de asistenta a contribuabililor din cadrul unitatilor fiscale sau apelat 031.40.39.160

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »