Un loc de muncă vacant pentru 96 de şomeri

Andreea Vilcovschi 17 ianuarie 2013 1
Un loc de muncă vacant pentru 96 de şomeri

Angajatorii din judeţ oferă celor 6.742 de şomeri sălăjeni numai 70 de locuri de muncă, potrivit datelor furnizate de Agenţia Judeţeană de Ocupare a Forţei de Muncă (AJOFM) Sălaj. Cea mai bogată ofertă este în domeniul serviciilor, firmele de profil fiind în căutarea a 40 de lucrători, din care 18 agenţi securitate şi 10 muncitori necalificaţi.

Persoanele interesate să lucreze în industria confecţiilor pot alege una dintre cele 22 de slujbe neocupate, destinate cu muncitorilor necalificaţi. În industria alimentară sunt disponibile şapte joburi, iar în industria lemnului, doar unul.

Pentru şomerii cu facultate, pe piaţă sunt puse la bătaie două posturi: unul de şef autobază la Transurbis şi un altul, de contabil şef, la Direcţia Silvică Sălaj.

Comentarii

comments

Un Comentariu »

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe magazinsalajean.ro acele mesaje/comentarii/opinii licentioase (injurii, cuvinte obscene si atacul la persoana).

  1. Zălăuan 17 ianuarie 2013 at 21:16 - Reply

    Jos comunismul aţi zbierat.
    Faliment şi şomaj a venit !

Lasa un Raspuns »