89.000 de lire sterline pentru Spitalul Judetean

Magazin Salajean 10 mai 2007 0

Pentru un schimb reciproc de experienta, echipa organizatiei Medical Support in Romania (MSR) se afla in aceste zile la Spitalul Judetean Salaj Zalau. Potrivit unui comunicat de presa, unitatii spitalicesti i-au fost furnizate materiale sanitare din Marea Britanie in valoare de circa 89.000 de lire sterline, constand in consumabile pentru laborator si spital, materiale de sutura, instrumente chirurgicale, scaune cu rotile si cadre metalice pentru mers. Alte pachete cu consumabile au fost asigurate de MSR pentru noul Serviciu de Sterilizare a spitalului din Zalau.

Saptamana viitoare va fi inaugurata o alta sectie a carei amenajare a fost posibila datorita finantarilor de 450.000 de lire sterline primite de la MSR, proiectul fiind realizat in colaborare cu personalul Spitalului Addenbrooke din Cambridge Marea Britanie.

La inaugurare vor fi prezenti, printre altii, ambasadorul Marii Britanii la Bucuresti, Robin Barnett, reprezentanti MSR, reprezentanti ai autoritatilor locale si ai Ministerului Sanatatii.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »