Lumini şi colinde la Grădina Botanică

Grădina Botanică „Vasile Fati” din Jibou îşi deschide larg porţile vineri, de la ora 18, pentru a-i primi într-o atmosferă de sărbătoare pe toţi cei care doresc să petreacă nişte momente magice. Evenimentul intitulat „Seri de lumini şi colinde” şi devenit deja o tradiţie va debuta cu aprinderea oficială a iluminatului festiv, după care mai multe grupuri folclorice şi elevi ai unităţilor de învăţământ din Jibou îşi vor prezenta programul de colinde special pregătit pentru acest prilej, ne-a declarat Cosmin Sicora, directorul Centrului de Cercetări Biologice şi al Grădinii Botanice Jibou.
Probabil cel mai aşteptat moment al serii, cel puţin de către cei mai mici dintre spectatori, va fi sosirea Moşului, care va împărţi dulciuri copiilor.
În premieră, în acest an va fi organizat şi un mini-târg, în cadrul căruia vor fi comercializate produse tradiţionale, de la vin fiert şi turtă dulce, la decoraţiuni pentru Crăciun, a mai spus Sicora.
Manifestările vor avea loc pe platoul din faţa serelor botanice. Intrarea este liberă. Grădina Botanică va fi iluminată festiv până după Anul Nou.

Leave a Comment