Şomerii, aşteptaţi la târgul de joburi

Magazin Salajean 12 mai 2011 0

Şomerii, aşteptaţi la târgul de joburiPrima ediţie a bursei lunare a locurilor de muncă pentru şomeri va fi organizată vineri, de la ora 9.00, la Zalău în sediul din Zalău al Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Sălaj.

Potrivit informaţiilor furnizate de Romeo Constantin Sârca, directorul AJOFM Sălaj, până la această dată, 31 de agenţi economici au confirmat participarea la târgul de joburi, oferind 117 locuri de muncă. Majoritatea locurilor sunt destinate persoanelor cu studii medii, petnru meseriile de confecţioner îmbrăcăminte, vânzător, ospătar, bucătar, conducător auto, secretară şi muncitor necalificat, iar pentru persoanele cu studii superioare sunt disponibile doar trei locuri de muncă (câte un post de revizor contabil, director, secretar-contabil).

Reamintim angajatorilor că din cauza fondului bugetar limitat, subvenţionarea locurilor de muncă pentru încadrarea în muncă a persoanelor din categorii defavorizate prevăzute de lege (absolvenţi, persoane peste 45 de ani sau unici întreţinători ai familiilor monoparentale şi persoane cu handicap) se va face numai pentru locurile vacante, mediate în cadrul burselor de locuri de muncă, a precizat Romeo Sârca.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »