250 de joburi pentru zalauani

Magazin Salajean 21 aprilie 2010 0

250 de joburi pentru zalauaniAproximativ 14 agenti economici zalauani au confirmat, pana in acest moment, participarea la Bursa Generala a Locurilor de Munca, organizata vineri, 23 aprilie, la Casa de Cultura a Sindicatelor din Zalau, ne-a declarat Romeo Sarca, directorul Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca Salaj.

Potrivit acestuia, oferta angajatorilor cuprinde in jur de 250 de locuri de munca, din care aproximativ 10 procente sunt destinate persoanelor cu studii superioare. Participarea firmelor la aceasta editie a Bursei este satisfacatoare, luand in calcul conditiile economice dificile.

De altfel, numarul locurilor de munca vacante pe care AJOFM Salaj le comunica saptamana de saptamana nu a depasit niciodata 200, iar la targul de vineri deja sunt puse la bataie 250 de slujbe, a precizat Sarca. Potrivit spuselor sale, Bursa Generala a Locurilor de Munca reprezinta o oportunitate pentru companii de a intra in contact cu cei aflati in cautarea unui loc de munca, oferindu-le posibilitatea de a-si face o imagine asupra pietei locale a muncii.

O actiune similara va fi organizata, tot vineri, pentru jibouani. Deocamdata, la Bursa Generala a Locurilor de Munca ce va avea loc la Casa Oraseneasca de Cultura din Jibou, si-au anuntat participarea doar opt agenti economici, a caror oferta include 35 de locuri de munca destinate persoanelor cu studii medii.

Ambele evenimente vor incepe la ora 9.00, participarea fiind gratuita.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »