25 martie – termen de depunere a deconturilor şi declaraţiilor

Magazin Salajean 18 martie 2011 0

25 martie - termen de depunere a deconturilor şi declaraţiilor

Direcţia Generală a Finanţelor Publice (DGFP) Sălaj face cunoscut că, până vineri, 25 martie, inclusiv, contribuabilii trebuie să depună la unităţile fiscale, după caz, o serie de deconturi şi declaraţii. Astfel, până la data amintită, contribuabilii au obligaţia depunerii declaraţiei privind obligaţiile de plată la bugetul de stat, cu termen lunar pentru obligaţiile bugetului de stat aferente lunii februarie 2011, formular 100. De semenea, până la termenul amintit, trebuie depusă declaraţia privind obligaţiile de plată a contribuţiilor sociale, impozitului pe venit şi evidenţa nominală a persoanelor asigurate, cu termen lunar, pentru obligaţiile aferente lunii februarie 2011, formular 112.

DGFP reaminteşte că mai trebuie depus şi decontul special de taxă pe valoarea adăugată, pentru contribuabilii înregistraţi în scopuri de TVA, conform art. 153 indice 1 din Codul Fiscal şi care au efectuat: achiziţii intracomunitare în luna precedentă, achiziţii intracomunitare de mijloace de transport care nu sunt considerate noi, contribuabilii care au efectuat achiziţii de servicii intracomunitare pentru care beneficiarul este obligat la plata TVA; precum şi pentru contribuabilii neînregistraţi şi care nu au obligaţia înregistrării, care au efectuat achiziţii intracomunitare de mijloace de transport noi sau produse accizabile, formular 301.

Până în 25 martie mai trebuie depus la fisc decontul de taxă pe valoarea adăugată, cu termen lunar, pentru obligaţiile bugetului de stat aferente lunii februarie 2011, formular 300, alături de declaraţia privind veniturile sub formă de salarii din străinătate obţinute de către persoanele fizice care desfăşoară activitate în România şi de către persoanele fizice române angajate ale misiunilor diplomatice şi posturilor consulare acreditate în ţara noastră – pentru obligaţiile bugetului de stat aferente lunii februarie 2011, formular 224.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »