În cele din urmă: Remat a fost acceptată în programul “Rabla”

Magazin Salajean 8 aprilie 2011 0

În cele din urmă: Remat a fost acceptată în programul “Rabla”

Sălăjenii care vor să-şi predea autovehiculele uzate se pot adresa şi firmei Remat. Aceasta a fost acceptată în programul Rabla, după ce Administraţia Fondului de Mediu i-a respins iniţial cererea de participare. Cei de la Fondul de Mediu au interpretat greşit unele documente puse de noi la dosar, am fost învinovăţiţi că nu ne-am achitat anumite taxe către această instituţie şi, din acest motiv, am ratat startul acţiunii, ne-a declarat Dorin Chereji, directorul societăţii Remat Sălaj.

De astăzi, cei care sunt interesaţi să-şi caseze maşinile vor putea apela la centrul de colectare al societăţii din Valea Miţei nr. 1 (în zona Uzinei Electrice), de luni până vineri, între orele 8.00-16.00, deoarece firma a primit 100 de vouchere, a câte 3.800 de lei fiecare. Urmează ca numărul tichetelor să fie suplimentat de câte ori va fi nevoie. Reprezentanţii unităţii au făcut deja o listă de aşteptare, pe care s-au înscrişi 10 sălăjeni ce vor să-şi predea autovehiculele. În cursul lui 2010, societatea Remat Sălaj a preluat în cadrul programului Rabla peste 1.000 de maşini vechi.

În acest an, au mai fost acceptate în cadrul programului de colectare a autovehiculelor uzate încă trei firme din Sălaj: Balti Dob Zalău, Mivas Trans Corporation Zalău şi Vanbarex Sărmăşag.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »