20 de apartamente ANL pentru Zalau

Magazin Salajean 14 ianuarie 2008 0

20 de apartamente ANL pentru Zalau

Zalaul va avea in 2008 un al treilea bloc ANL, dupa imobilul O3 si dupa blocul ANL dat in folosinta la sfarsitul anului trecut familiilor din E24. Noul bloc ANL – numit O4, dupa geamanul sau O3, este situat pe strada Olarilor si va avea 20 de apartamente. Manuela Ghiurutan, purtatorul de cuvant al Primariei Zalau, ne-a declarat ca, pana acum, lucrarile au ajuns in stadiul de finisaje la exteriorul constructiei. De asemenea, echipele lucreaza la turnarea sarpantei. Potrivit sursei citate, lucrarile sunt in grafic si blocul va putea fi receptionat in primavara, la sfarsitul lunii martie, asa cum este prevazut in contractul pe care autoritatile administratiei locale l-au incheiat cu constructorul SC Lotus SA Zalau.

Cum proiectul este finantat de Agentia Nationala a Locuintelor, aportul Consiliului Local se regaseste in sustinerea financiara a racordarii cladirii la retelele de utilitati. De partea tehnico-edilitara a proiectului se ocupa aceeasi firma amintita anterior, iar contractul in acest sens a fost semnat cu Primaria Zalau in aprilie 2007.

Societatea va trebui sa realizeze si accesul carosabil si pietonal in zona, valoarea totala a lucrarilor suportate din bugetul local fiind de circa 400.000 de lei (fara TVA).

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »